2218-Duurzaam_header_1920x500.webp

Duurzaam is verantwoord consumeren

Bij het leveren van onze producten hoort ook de zorg voor het milieu en dat wordt niet uit het oog verloren. Het milieu is van ons allemaal, waar ook ter wereld. Wij gaan daar graag zorgvuldig mee om en hechten er veel waarde aan. Het verminderen van de impact van productie op het milieu is niet alleen een kwestie van ethiek, maar ook van urgentie. Het is van cruciaal belang dat we allemaal ons steentje bijdragen om de klimaatcrisis te bestrijden en een duurzamere toekomst te creëren. 

 

En dat hoeft niet heel ingewikkeld te zijn.

Binnen alle onderdelen van het Colors@Home assortiment zijn producten aanwezig die zijn bedacht en geproduceerd met als doel een minimale impact op het milieu te hebben. Door hiervoor te kiezen draag je bij aan minder schadelijke producten en productieprocessen maar ook aan hergebruik door recycling. Daarnaast willen wij je graag helpen met verantwoord consumeren. Wat is dat? Het produceren en vervoeren van producten gaat helaas nog niet altijd klimaatneutraal. Met andere woorden: hoe minder je consumeert, des te minder er wordt geproduceerd en des te minder schade er aan het milieu wordt berokkend. Daarom werken wij samen met de allerbeste leveranciers, waarvan wij weten dat hun producten aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Hierdoor gaan zij langer mee. En dat heeft een heel groot effect op het milieu. Het is iets wat wij nu al, en eigenlijk altijd, kunnen doen. Wij hoeven niet te wachten tot producten klimaatneutraal worden geproduceerd. Je kunt vandaag beginnen met het reduceren van jouw footprint door voor kwaliteit te kiezen. Vergeleken met producten die niet voor de lange termijn zijn gemaakt kan dat iets duurder uitvallen. Maar wanneer je rekening houdt met de levensduur van jouw keuze, valt de berekening altijd in het voordeel uit van het betere product.

 

Koop niet zomaar iets, koop met een goed advies.

Om lange tijd te kunnen genieten van producten is het van belang dat je een goed advies krijgt bij de aankoop. Want de verschillen zijn echt heel groot. Wij weten waar wij op moeten letten bij jouw aankoop. Wij kennen de eigenschappen van hetgeen wij verkopen en willen je daar heel graag bij adviseren. Daarbij houden wij rekening met jouw smaak, maar ook met jouw gezinssamenstelling, met jouw woning, zoals de ligging ten opzichte van de zon en de eisen die je aan het product stelt. Zo begeleiden wij je bij het maken van een verantwoorde keuze. Zodat je lang, heel lang van jouw nieuwe interieur kunt genieten. Wij helpen je graag.

Door goed advies en het kiezen voor kwaliteit zal je zien dat de producten langer mee gaan en ze ook goed in je interieur blijven passen. Maar er is méér! Al onze leveranciers zijn ook steeds in ontwikkeling om zowel productieproces als product zo klimaat neutraal mogelijk te maken. Maar onze producten kunnen zelfs een positieve bijdrage hebben aan het milieu. Wij hebben verschillende producten, zoals raamdecoratie en karpetten, in ons assortiment die de isolatie van je huis kunnen verbeteren. Dit zal je energieverbruik drastisch verlagen, wat natuurlijk positief is voor het milieu en ook nog eens goed voor de portemonnee.

Meer weten? Klik op de onderstaande afbeeldingen.